Zmaga proti Jevnici na razmočenem igrišču

Po domačem remiju so se člani NK Zagorje odpravili na gostovanje v Jevnico. Fante je pričakalo blatno in razmočeno igrišče. Motiviranih članov to ni ustavilo in so v želji po zmagi takoj prevladali na igrišču.

Nagrada je prišla v 13. minuti, ko so Zagorjani z golom Matije Kosmača povedli z 0 : 1. Tekma se je dobesedno nadaljevala na polovici igrišča domačih. Po številnih lepih akcijah in priložnostih se je na semaforju prikazal rezultat 0 : 2. Za NK Zagorje je v 35. minuti zadel Luka Resnik.

Drugi polčas je bil kopija prvega, toda v 78. minuti je trenutek nepazljivosti naših fantov kaznoval domači igralec in znižal rezultat na 1 : 2. Domači so za nekaj trenutkov prevzeli pobudo in so celo bili blizu izenačenja. Toda dvom o zmagovalcu tekme je v 92. minuti po nesebični podaji Jana Juvana z golom razblinil Mark Lipovšek. To je bil tudi njegov prvi stik z žogo na tekmi.

Člani sedaj z velikim optimizmom in motivacijo pričakujejo derbi z IB1975 Ljubljana. Tekma je na sporedu v soboto, 28.10.2023, ob 15. uri. Se vidimo!