Zmaga proti vodilni ekipi na lestvici

V najnovejšem obračunu v okviru Regionalne ljubljanske lige se je NK Zagorje odpravil na gostovanje v Črnomelj, kjer se je pomeril z močno ekipo Bele Krajine.

V prvem polčasu smo bili priča prevladujoči igri Zagorjanov, ki so imeli več lepih priložnosti vključno z enim strelom v prečko nasprotnikovega gola. V drugem polčasu je Zagorje s tehnično igro nadaljevalo prevlado na igrišču. V 55. minuti je ponovno zablestel prvi strelec naše ekipe, Matija Kosmač, ki je po lepi asistenci Edisona Shale zabil edini gol tekme.

Zaslužena zmaga nad ekipo, ki je tedaj zasedala prvo mesto na lestvici, predstavlja odličen dosežek in dobro osnovo za zaključek jesenskega dela tekmovalne sezone. Naši fantje z optimizmom in s samozavestjo pričakujejo poslednja dva izziva. Naslednjo soboto, 18. novembra, ob 13.00 jih čaka mestni derbi z NK Svoboda Kisovec, 25. novembra, ob 12.30 pa gostujejo pri NK Mengo 28 v Mengešu.

Tekma s Kisovcem velja za eno tistih v sezoni, ki pomenijo nekaj več. Zato pridite naslednjo soboto navijat za vašo ekipo. Dan bomo začeli s tekmami mlajših selekcij, sledi članska tekma, po tekmi pa druženje ob jedači in pijači. Pokazali vam bomo zlato plaketo MNZ Ljubljana, ki jo je klub prejel ob 100-letnico delovanja. Crazy boysi pa bodo 100-letnico kluba počastili s posebnimi efekti.